CENTRÁLNÍ VYTÁPĚNÍ SPUŠTĚNO

Dlouho očekávaný posun ke komfortu, bezpečí a čistotě se podařil dotáhnout do konce. Příprava na přechod k centrálnímu vytápění byla připravena již na podzim, ale až po dlouhém náléhání na společnost ČEZ se nám podařilo nakonec spustit vytápění až na počátku ledna. Realizaci, organizaci a starosti s tím spojené si nejvíce vzal na svá bedra Filip Švelb, takže jemu velké díky. Provoz je stále ve fázy ověřování v plném provozu, proto budeme rádi za každou zpětnou vazbu.

Regulace topení na každém pokoji se provádí termostatickou hlavicí. do radiátorů je přiváděna teplota o 70st. Z důvodu ekonomické udržitelnosti Vás žádáme o součinost s regulací hlavice po skončení pobytu na st.2.

Původní kamna na tuhá paliva na pokojích počítáme zachovat ještě tento rok, pro případ potřeby. Díky centrálnímu vytápění má smysl do budoucna postupně zvyšovat komfort vybavení na pokojích, což bude ještě dlouhá cesta.

Pokud budete mít komplikace s rezervací, prosím obraťte se na p.Kundrta, email:  chatasous@gmail.com  nebo mob.724 689 132, který má systém rezervací na starost.