Zářiová brigáda na chatě

Během pondělí a úterý 20.09. jsme udělali výsadek z Prahy v počtu 7 lidí. Během dvou dnů jsme si pěkně zamakali. Zvládli jsme dost práce a i dílčí opravy. Nejvíce nám záleželo na opravě střechy, tak uvidíme dlouhodobý výsledek na záchodech a ve sprše.
Bylo přivezeno a naskládáno nové uhlí, starý zbytek byl komplet probrán a vytříděn. Dále byl odvezen jeden kontejner velkoobjemného odpadu. Připraveno dřevo na zátop, úklid vysávání, sekání zarostlého pozemku. Přítomných členů výboru bylo 5 a měli možnost se seznámit se stavem chaty. Zároveň jsme měli pozvaného topenáře na konzultaci varianty přestavby otopného systému s využitím automatického kotle na uhlí. Budeme očekávat předpokládaný rozpočet pro tuto variantu.

Co se týče správcovství chaty, předdomluvili jsme změny do budoucna, které povedou k většímu pořádku a spokojenosti nás všech, hlavně hostů.

Chtěli bychom pokračovat pravidelně každý 1/2 rok s podobnou brigádou a proto budeme rádi za každou pomoct.

Pokud budete mít komplikace s rezervací, prosím obraťte se na p.Kundrta, email:  chatasous@gmail.com  nebo mob.724 689 132, který má systém rezervací na starost.